Social

# amanet masina # batai de cap #masina

Cum sa iesi din impas rapid si fara batai de cap

Amanetarea unei masini poate oferi niste bani rapid chiar in ziua amanetarii, iar acest aspect este foarte important cand ai nevoie urgent de ei. Cu totii am trecut prin perioade mai dificile in viata cand pur si simplu nu mai aveam bani sa achitam un credit, un tratament medical sau pur si simplu vrem sa plecam intr-o vacanta neplanificata dar mult dorita.

Amanetul auto este mai putin complicat decat imprumuturile oferite de o institutie bancara, aceasta facand-o mai atragatoare in fata clientilor sai.

Agentia de amanet auto Galati si celelate filiale ale ei precum agentia de amanet auto Deva sau amanet auto Focsani vor sta la dispozitia ta cu o serie de facilitati, si anume:

  • Bani rapizi in maxim 30 de minute
  • Comision mic
  • Acordarea zilelor de gratie in cazul in care nu ai reusit sa intorci imprumutul in termen
  • Acceptarea oricarei masini indiferent de anul de fabricatie, etc.

Magazinele de amanet auto nu sunt capricioase si accepta de obicei majoritatea vehiculelor, cu conditia sa fie in stare de functionare si cu un aspect placut si curat. Imprumutul oferit va depinde in mare masura de calitatea si starea in care se afla autovehiculul, asa ca totul este veritabil si sigur.

Cand vrem sa ne amanetam masina, sa fim siguri ca:

  1. Avem toate documentele la mana
  2. Am ales cea mai convenabila agentie de amanet care ne convine in totalitate
  3. Ne-am familiarizat cu conditiile si termenii de amanetare
  4. Masina este intr-o stare acceptabila

Cerceteaza agentiile de amanet  inainte de a oferi masina spre amanetare uneia aleasa la intamplare. Planificarea este cheia succeseului – tine minte acest aspect!

Valoarea vehiculului tau depinde de multi factori. Angajatii care inspecteaza vehiculul urmeaza o procedura standard. Marcile, modelul, anul si starea vehiculului sunt puncte-cheie in evaluarea valorii vehiculului. Suma imprumutului este determinata in functie de necesitatile specifice de numerar si de valoarea vehiculului.

Obtinerea unui imprumut prin metoda amanetarii este rapida, simpla si fara probleme, in comparatie cu incercarea de a vinde vehiculul sau de a obtine un imprumut prin intermediul unei banci sau al altei agentii de creditare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea