Social

# folosire butelie #butelie

Cum sa folosesti corect o butelie

Buteliile sunt instrumente nelipsite intr-o proportie covarsitoare in gospodariile romanesti, insa, cel mai adesea, trecem cu vederea cat de periculoase sunt si cat este de important sa le folosim corespunzator si doar in scopul pentru care acestea au fost realizate.

 

In fiecare an auzim de explozii devastatoare si un numar mare de morti cauzate de scapari de gaze provenind de la instalatii neconforme, umplute in statiile GPL de personal neautorizat sau de defecte fizice ale recipientului, trecute in mod inconstient cu vederea. De aceea, in ultimul timp s-au inmultit si campaniile menite sa ii faca pe oameni sa constientizeze riscurile la care se supun dar si sa ii educe in a folosi corect buteliile, pentru a nu se pune in pericol. Tot in acest scop au aparut si serviciile de butelii la domiciliu Arad si alte centre mari.

Beneficiul major al acestor intreprinderi este ca preiau o parte semnificativa din sarcina utilizatorului. Prin urmare, acestea incarca buteliile in mod corespunzator, le verifica integritatea, le transporta si le monteaza in conditii de maxima siguranta, pentru siguranta ta si a intregii familii. Daca insa nu locuiesti in orase ca Bacau si nu poti apela la un serviciu de butelii la domiciliu bacau, nu uita tu insuti sa tii cont de cateva norme de siguranta extrem de importante.

Orice butelie se incarca doar la distribuitorii autorizati, iar daca este uzata trebuie scoasa din Folosinta. Este strict interzisa incarcarea buteliilor in statiile GPL, care nu pot face verificarile necesare sigurantei utilizatorilor. Buteliile se folosesc doar daca au regulatoare de presiune, sigilate corespunzator, si trebuie amplasate departe de surse de caldura, de actiunea directa a soarelui sau de materialele corozive. Indiferent de temperatura din mediul ambiant, buteliile nu se incalzesc niciodata si nu se folosesc in alte pozitii decat cea verticala. Si, cel mai important de mentionat, buteliile nu se verifica niciodata dupa montare utilizand flacara deschisa. Serviciile de butelii precum cel de buletii la domiciliu Baia Mare, se asigura de etanseitatea instalatiei de gaz si ofera indrumari de specialitate pentru utilizarea in conditii optime de siguranta si cu costuri minime, de aceea nu ar trebui sa ezitati sa apelati la acest tip de specialisti de fiecare data cand este necesar.

Sursa foto: pinimg.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea