Social

#stil vestimentar #secrete stilistice #principii vestimentare

Cum sa fii propria ta stilista

O femeie isi petrece doi ani din viata, in medie, in fata dulapului, intrebandu-se de ce nu are nimic de imbracat. In aceste conditii, Irina Markovits, consultant de stil si jurnalist de moda, este dispusa sa te ajute si te invita la singurul curs intensiv de stil si imagine personala, pe 23-24 noiembrie, in Bucuresti.

 

Cursul "Fii propria ta stilista" porneste de la o idee simpla: ca sa iti poti construi tinute corecte si un stil vestimentar remarcabil, trebuie intai sa stapanesti o serie de principii, reguli si secrete stilistice.

Pe parcursul a doua zile, cursul de stil al Irinei Markovits puncteaza si aprofundeaza cele mai importante aspecte ale stilismului personal.

"Fii propria ta stilista" te invata, printre altele, cum sa iti identifici propria silueta si sa intelegi principiile vestimentare de baza (alegerea croielilor si lungimilor potrivite, plasarea imprimeurilor si accesoriilor, folosirea punctelor focale) pentru crearea celei mai corecte tinute si garderobe; cum sa iti alegi imbracamintea, imprimeurile, accesoriile si machiajul in functie de pigmentatie si culoarea parului tau; care sunt regulile de asortare ale culorilor si bijuteriilor; cum sa iti definesti stilul vestimentar actual si ce instrumente stilistice ai la dispozitie cand vrei sa il schimbi; cum sa iti organizezi garderoba, sa pui in aplicare principiul mix & match si cum sa faci shopping cu discernamant, selectiv si calitativ.

Pentru a pastra caracterul interactiv si intensiv al cursului, dar mai ales pentru a putea acorda fiecarei participante recomandari personalizate, numarul de locuri este limitat la 15 persoane.

La finalul cursului, participantele vor primi fise-profil de stilism, recomandari personalizate (croieli in functie de silueta, palete cromatice individuale), idei de organizare si reorientare a garderobei, idei de shopping, instrumente si exercitii de evaluare zilnica a tinutelor proprii.  

Taxa de participare: 120 euro/ persoana.

Orar: 23-24 noiembrie, intre orele 11:00 -17:30

Inscrieri si detalii suplimentare la: inscrieri@imagematters.ro

Sursa foto: santejournal.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea