Social

#legea interceptari convorbiri #fentare lege interceptari

Cum sa fentam legea ascultarii telefoanelor

In adresa de IP, furnizata de catre operatorul de servicii de internet, se regaseste identitatea online a fiecarui utilizator.

Insa, daca accesati invisiblesurfing.com, acest site, ca multe altele, ofera servicii gratuite de ascundere a identitatii online, informeaza Gardianul.

Ele pot fi folosite pentru ascunderea IP-ului sau pentru accesarea site-urilor ce ofera servicii de email, chat sau forum, in cazul in care accesul direct catre astfel de site-uri a fost blocat la serviciu sau in alte locuri de catre administratorul retelei.

Prin aplicarea legii 298/2008, furnizorii de servicii de comunicatii vor fi obligati sa investeasca bani in echipamente si in asa numitele "camere de stocare". Procesarea si stocarea datelor se fac in spatii amenajate de catre furnizorul de servicii de comunicatie.

Camerele dedicate vor trebui sa indeplineasca cel putin urmatorul set de caracteristici tehnice, care presupune costuri uriase, de ordinul sutelor de mii de euro. Legea 298/2008 , adoptata de Camera Deputatilor in Mai putin de 2 minute ii pune la adapost de anchetatori pe hoti , pe talhari si pe violatori, informeaza Jurnalul National

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea