Social

#legea interceptari convorbiri #fentare lege interceptari

Cum sa fentam legea ascultarii telefoanelor

In adresa de IP, furnizata de catre operatorul de servicii de internet, se regaseste identitatea online a fiecarui utilizator.

Insa, daca accesati invisiblesurfing.com, acest site, ca multe altele, ofera servicii gratuite de ascundere a identitatii online, informeaza Gardianul.

Ele pot fi folosite pentru ascunderea IP-ului sau pentru accesarea site-urilor ce ofera servicii de email, chat sau forum, in cazul in care accesul direct catre astfel de site-uri a fost blocat la serviciu sau in alte locuri de catre administratorul retelei.

Prin aplicarea legii 298/2008, furnizorii de servicii de comunicatii vor fi obligati sa investeasca bani in echipamente si in asa numitele "camere de stocare". Procesarea si stocarea datelor se fac in spatii amenajate de catre furnizorul de servicii de comunicatie.

Camerele dedicate vor trebui sa indeplineasca cel putin urmatorul set de caracteristici tehnice, care presupune costuri uriase, de ordinul sutelor de mii de euro. Legea 298/2008 , adoptata de Camera Deputatilor in Mai putin de 2 minute ii pune la adapost de anchetatori pe hoti , pe talhari si pe violatori, informeaza Jurnalul National

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.