Social

#pisici celebre #grumpy cat #castiguri #avere #pisica

Cum sa castigi zeci de milioane de euro de pe urma unei biete pisici

80 de milioane de euro. Cu atat a facut-o mai bogata Grumpy Cat, "pisica morocanoasa", pe stapana sa, dupa ce a devenit celebra pe internet. Banii provin din vanzarea de carti, filme si alte produse, scrie The Telegraph.

"Am renuntat la postul de chelnerita la cateva zile dupa prima aparitie a ei pe retelele de socializare, iar de atunci telefonul nu s-a oprit din sunat", a marturisit Tabatha Bundesen, stapana pisicii.

Sursa foto: timessquaregossip.com

Grumpy Cat a reusit sa castige mai multi bani decat vedete importante de la Hollywood, precum Gwyneth Paltrow, care a castigat 12 milioane de lire sterline anul trecut, si Cristiano Ronaldo, cu un venit de 27,1 milioane de lire sterline.

Grumpy Cat a devenit un star dupa ce o fotografie de-a pisicii a ajuns internet. Figura ei morocanoasa a captat rapid simpatia publicului, astfel ca imaginea s-a raspandit rapid in lumea virtuala. In prezent, Grumpy Cat are 521.000 de fani pe Instagram si 255.000 pe Twitter.

Sursa foto: ypost.com

Pisica a devenit imaginea Friskies si a dat nume unei serii intregi de produse. Anul trecut, The Grumpy Cat a aparut pe prima pagina a publicatiilor The Wall Street Journal si New York Magazine.

A fost realizat si un film intitulat "Grumpy Cat's worst Christmas Ever", care va fi lansat in curand.

Sursa foto: deathandtaxesmag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea