Social

#loteria bonurilor #cum castigi la loteria bonurilor # Loteria bonurilor fiscale #extragere

Cum sa castigi la loteria bonurilor fiscale

Sansa unui castig fara efort i-a determinat pe multi romani sa pastreze bonurile fiscale primite la cumparaturi, mai ales ca pe 13 aprilie, a doua zi de Paste, se va face prima extragere la Loteria bonurilor fiscale. Putini sunt insa cei care stiu in ce conditii pot castiga premiile puse in joc.

Orice bon emis de la inceputul lunii februarie poate fi castigator la Loteria bonurilor fiscale, inclusiv cele primite cand platesti cash diferite abonamente, precum cele de telefonie, cablu tv, internet, furnizare electricitate, gaze, RATB sau cele emise de taximetristi, scrie libertatea.ro.

Un bon este considerat castigator, daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

a) a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care functioneaza in conformitate cu Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
b) sunt lizibile toate informatiile obligatorii, asa cum sunt prevazute de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 28/1999, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
c) are valoarea totala exprimata in moneda nationala, egala cu valoarea extrasa conform art. 2 alin. (1) lit. a);
d) a fost emis in ziua extrasa conform art. 2 alin. (1) lit. b);
e) nu are mentionat niciun cod de inregistrare fiscala al cumparatorului.

Suma de pe bon trebuie sa se incadreze intre 1 si 999 de lei, reprezentand valoarea bonului fiscal fara subdiviziunile leului, precum si data emiterii bonului. Extragerile vor fi facute de Loteria Romana, care va folosi aparate cu bile asemanatoare celor de la Loto 6 din 49.

Castigatorii pot revendica premiile puse in joc in termen de 30 de zile calendaristice de la data publicarii rezultatelor extragerilor, prin prezentarea bonului fiscal cu toate elementele lizibile, precum si a actului de identitate direct la sediile administratiilor financiare din intreaga tara.

Participarea nu este conditionata de plata vreunei taxe la stat. Prima extragere are loc pe 13 aprilie si este ocazionata de Paste, insa abia din iulie incep extragerile lunare. Bugetul pentru acest an este de 10 milioane de lei. Participarea la Loteria Bonurilor fiscale nu costa nimic si nu implica vreo inregistrare a bonurilor. Trebuie doar sa ceri si sa pastrezi bonurile fiscale, iar daca detii un bon castigator poti merge sa il revendici.

Sursa foto: pinetribe.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea