Social

#pariuri sportive #sfaturi pariuri sportive

Cum sa ai mai multe beneficii la pariuri sportive

Cu mii de unitati de agentii de pariuri sportive traditionale si cu aproximativ 20 de operatori licentiati pe piata locala de pariuri sportive online, Romania este o piata tot mai puternica in acest domeniu al jocurilor de noroc. Segmentul de divertisment pentru adulti conteaza tot mai mult si in economie, caci presupune colectarea unor taxe si impozite din ce in ce mai ridicate in volum.

Sanse mai mari de castig la pariuri

Daca iti place sa joci la pariuri sportive, trebuie sa stii ca exista diverse metode prin care sa-ti cresti sansele de castig. Desigur ca norocul cantareste destul de greu si depinzi de acesta, insa pariurile sportive inseamna mult mai mult decat intamplare! Spre deosebire de alte jocuri de sansa, la pariuri sportive conteaza foarte mult alegerile pe care le faci, deci experienta, strategia, analiza pertinenta a contextului.

Inainte de orice, trebuie sa alegi o casa de pariuri cu cote cat mai generoase si eventual cu diverse optiuni speciale. Cea mai multa flexibilitate exista la pariuri sportive online, acolo unde multe agentii ofera posibilitatea de inchidere pariu inainte de finalul evenimentelor si mai ales pariuri live, chiar si de pe dispozitive mobile, oriunde te-ai afla.

Istoria se repeta adesea in sport, mai ales istoria recenta

Cand plasezi pariuri, alege in biletul zilei evenimente pe care le cunosti, echipe / sportivi despre care esti la curent. Cauta date legate de statistici - intalniri directe, dar si rezultate recente in alte evenimente sportive, pentru a afla nivelul de forma din prezent. Spre exemplu, o echipa care a acumulat cateva infrangeri consecutive ar putea continua evolutia negativa, in timp ce una care a marcat cel putin 3 goluri pe meci in ultimele partide ar putea inscrie asemanator si in partida urmatoare.

Cauta pe internet ponturi de pariere pentru biletul zilei. Exista numerosi tipseri, persoane care studiaza atent tot acest context si care propun variante interesante. Poti vedea ce au propus pana acum si cat de des au reusit sa sugereze variante castigatoare.

Cota 2, o varianta adesea castigatoare

Una dintre cele mai cautate variante de joc este strategia cu cota de 2 pariuri sportive. Ponturile de cota 2 sunt propuse pe website-uri dedicate in mod direct pariorilor. Cota 2 nu se refera la alegerea unei victorii a oaspetilor, ci la cota totala insumata pe biletul de joc. De obicei, cota 2 este propusa din 2 sau chiar 3 evenimente. Cele mai mari sanse sunt la biletele de cota 2 din doua evenimente sportive. Motivul este simplu: cotele mici inseamna de obicei sanse mai mari calculate chiar de operatorii de pariuri; apoi, a te rezuma la doua evenimente de care sa depinda castigul tau este mai bine, caci risti destul de putin.

Un alt pont foarte util se refera in sine la alegerea pariurilor online, pentru bonusurile de bun venit si alte mecanisme de fidelizare de care poti profita. Cele mai multe agentii de pe internet propun clientilor noi un bonus ce variaza in functie de suma de bani depusa initial de client. Mare atentie, caci exista niste conditii de rulaj inainte de a putea retrage banii castigati din bonus! Se poate profita si de unele cote speciale, tot pentru clientii noi. De exemplu, inaintea partidei Real Madrid - PSG din UEFA Champions League, o casa de pariuri a oferit cota 10,00 la orice varianta 1, X sau 2 pe acest meci.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea