Social

#culinar #alimente #alimente bio # studiu obiceiuri alimentare # romani mancare # romani bio

Studiu: S-au inversat rolurile, barbatii prefera cratita!

Romanii si-au schimbat destul de mult obiceiurile culinare in ultimii ani. Trei sferturi dintre consumatorii din mediul urban considera ca mancarea gatita este mult mai sanatoasa decat cea cumparata, iar 89% din acestia cumpara in general produse neprocesate si doar 11% aleg semipreparatele, arata un studiu realizat recent de compania Nielsen.

Studiul a aratat, de asemenea, ca romanii trece peste cea mai importanta masa a zilei, micul dejun, deoarece nu au timp sau nu simt nevoia de a manca dimineata.

In ceea ce priveste gatitul, rolurile s-au schimbat destul de mult, deoarece studiul arata ca barbatii se implica mai mult in bucatarie, mai ales ce inainteaza in varsta. Acestora le place sa experimenteze in bucatarie, iar cand au reusite culinare se simt mult mai increzatori, mai arata studiul Nielsen, "In bucataria romanilor – de la raft in farfurie"

Potrivit datelor sondajului, 36% din romani considera ca produsele bio sunt mai sanatoase decat cele care nu au aceasta eticheta.

Sursa foto: ckphu.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea