Social

#mircea radulescu #dusan uhrin #marian iancu #timisoara depuncata

Cum poate Radulescu sa spuna date dintr-un contract confidential?

Patronul Timisoarei, Marian Iancu, l-a atacat dur pe Mircea Radulescu , cel care a spus ca banatenii pot fi depunctati daca nu ii platesc datoria lui Dusan Uhrin .

"Avem o intelegere cu Dusan Uhrin, trebuie sa ii platim 50.000 de euro pana pe 15 februarie . Spuneti-i lui ca acestea sunt date confidentiale in contractul nostru cu Dusan Uhrin. Nu trebuie sa discute el pe la televizor. E un contract intre noi.

Pe voi nu v-ar deranja daca ar spune cineva ce faceti in pat cu nevasta? Nu exista nici un litigiu. Domnul Mircea Radulescu e depasit total. S-a si vazut ca e depasit dupa ce a dat legea asta. E o lege pentru animale. Sa le dam voi la antrenori sa lucreze intr-un tarc.

Maestrul Radulescu sa citeasca acel contract dupa data scadenta . El vorbeste mult si prost. Bineinteles ca o sa ii platim banii. Cum poate el sa spuna date dintr-un contract confidential . Ar trebui sa il dau in judecata, dar am respect prea mult pentru parul lui alb din cap", a spus Marian Iancu la GSP TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea