Social

# alegere tabla magnetica # tabla magnetica #tabla

Cum poate ajunge o tabla magnetica la o durata de viata de 25 de ani?

Tabla magnetica este o solutie perfecta pentru organizare sau pentru prezentari de diferite tipuri. Prezenta sa este ideala in scoli, in salile de conferinta si chiar si acasa, acolo unde poate fi un suport perfect pentru listele de cumparaturi, ideile de amenajari sau alte lucruri importante care trebuie sa fie prezentate intregii familii.

 

Daca vrei sa achizitionezi o tabla magnetica, un lucru foarte important este modul in care o vei exploata. Atunci cand este folosita corect si este ingrijita corespunzator, poate sa reziste chiar si 25 de ani fara niciun fel de probleme.

Cum alegi cea mai buna tabla magnetica?

Alegerea tablei magnetice trebuie sa fie facuta in functie de mai multe criterii:

1. Suprafata de scriere. La toate tablele magnetice, suprafata de scriere este un email de culoare alba. Cu cat este mai gros acest email, cu atat tabla va fi mai rezistenta. In general, grosimea variaza intre 0.1 si 0.27 mm.

2. Interiorul tablei. Emailul este montat pe un interior care poate fi realizat din mai multe tipuri de materiale. Cel mai adesea insa, interiorul este din mai multe straturi de carton (cea mai ieftina solutie), din carton de tip fagure (o varianta ieftina si rezistenta) sau din placaj MDF. Toate pot rezista pana la 25 de ani, atat timp cat nu sunt supuse unor socuri fizice puternice.

3. Finisajele. Modul in care sunt imbinate toate elementele tablei conteaza extrem de mult. Detaliile fac, de fapt, ca produsul sa fie de foarte buna calitate.

4. Garantie. Garantia poate spune foarte multe despre durata de viata a unei table magnetice. In general, aceasta variaza intre 1 si 25 de ani. Cu cat este mai mare, cu atat este mai bine.

De asemenea, alegerea trebuie sa tina cont si de accesoriile cu care vine tabla. Buretii, magnetii, markerele sau chiar substantele de curatat ar trebui sa fie prezente in pachet.

Cum intretii tabla magnetica?

Intretinerea tablei magnetice trebuie sa inceapa inca din momentul transportului. Alege o firma care asigura un transport atent si inspecteaza foarte bine produsul in momentul in care il primesti!

Dupa ce ai montat-o, trebuie sa respecti cateva sfaturi utile:

  • Evita sa o montezi intr-o zona cu umiditate mare sau cu variatii mari de temperatura;
  • Curata tabla doar cu substante speciale, evitand produsele din comert folosite in mod normal la curatenie;
  • Asigura-te ca este protejata de socuri fizice puternice! Monteaz-o intr-un loc in care riscul de accidente este foarte mic.
  • Foloseste markere speciale. Daca gresesti si folosesti markere permanente, risti sa o deteriorezi definitiv.

Daca nu sunt respectate regulile de intretinere, cele mai intalnite probleme care pot aparea sunt micile zgarieturi, matuirea (atunci cand sunt folosite alte substante pentru stergere, in afara de cele recomandate) si aparitia valurilor pe suprafata de scris (atunci cand este montata intr-o zona umeda sau cu variatii mari de temperatura).

Fara a fi scumpa, tabla magnetica, disponibila si in magazinul online officeclass.ro, poate sa sporeasca productivitatea pe termen lung. Aceasta este un instrument foarte eficient pentru o organizare mai buna, pentru obtinerea inspiratiei in activitati creative sau pentru educarea in diverse domenii.

Sursa foto: piqsels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea