Social

Cum pastrati mancarea in siguranta

Nu lasati alimentele prea mult timp in afara frigiderului, iar cand mancati asigurati-va ca s-au incalzit suficient pentru a distruge bacteriile. Copiii, varstnicii, femeile insarcinate sau cei cu sistemul imunitar slabit sunt cei mai sensibili in fata bolilor cauzate de bacterii . Specialistii citati de site-ul WebMD va sfatuiesc cum sa tineti bacteriile la distanta de alimente, mai ales ca se apropie Craciunul, iar cantitatea de alimente gatite in casa va fi mult mai mare. Spalati-va des pe maini. Faceti acest lucru inainte de a prepara alimentele, in timpul acestui proces, cat si la finalul lui, cu apa calda si sapun, timp de 20 de secunde. „Simpla spalare a mainilor este unul dintre cele mai simple moduri de a minimaliza contaminarea cu bacterii si de a pastra alimentele in siguranta”, sustine Karen Blakeslee, de la Kansas State University Food Sceince Institute. (continuarea in Evenimentul Zilei ) Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum sa ai o viata sanatoasa.
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.