Social

#donatii #greenpeace #sustinator

Cum obtine Greenpeace donatii online

GreenPeace da dovada de inventivitate si atunci cand vine vorba sa obtina donatii online de la sustinatorii sai din intreaga lume.

Organizatia ecologista se pregateste sa inlocuiasca vestita nava Rainbow Warrior (care a depasit deja venerabila varsta de 55 de ani) cu un vapor modern ce va purta acelasi nume si este deja in curs de fabricatie.

Pentru strangerea de fonduri, Greenpeace nu cere donatii directe in bani asa cum ne asteptam si ne-am obisnuit sa faca orice organizatie non-profit . De ce? Pentru ca oamenii sunt mai reticenti atunci cand nu stiu cum exact vor fi folositi banii lor si de asemenea mai putin motivati cand donatia lor, in special daca e o suma modesta, se pierde printre altele nenumarate.

Greenpeace a creat un site special care are o componenta de magazin virtual . Astfel, vizitatorii siteului sunt incurajati sa exploreze in mod virtual nava si apoi sa-si aleaga echipamentele inca neachizitionate pe care vor sa le sponsorizeze. De exemplu cei ce vor sa doneze pot sa aleaga un echipament de scufundare, costume de scafandri, barci de salvare si chiar nituri. Sistemul de sonorizare a fost deja finantat printr-o donatie.

Aceasta abordare directa ofera o caracteristica tangibila procesului de donatii de bani. Dupa ce si-au adus contributia la constructia navei, oamenii pot vizualiza o reprezentare 3D a acesteia prin care numele lor apare pe obiectul respectiv, lucru care contribuie la crearea sentimentului ca esti parte a ceva important.

Donatorii vor primi un Certificat ce le atesta contributia si isi vor gasi numele scris pe un perete dedicat de pe vasul Greenpeace.


Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea