Social

#studiu sex #viata sexuala #inaltime

Cum iti afecteaza inaltimea viata sexuala. Si nu in bine!

Cercetatorii de la Universitatea din Ohio (SUA) au publicat de curand un studiu potrivit caruia barbatii inalti au mai multa charisma si abilitati sociale, insa acest lucru nu-i ajuta sa ajunga mai repede sau mai des in dormitor. 

De fapt, beneficiile unei staturi impunatoare nu se rezuma la abilitatile sociale. Oamenii de stiinta au mai demonstrat ca persoanele inalte se bucura si de o sanatate mai trainica, fiind mai putin predispusi la boli precum cele de inima sau atacuri celebrale ori dementa. In ceea ce priveste dementa, barbatii care au o inaltime medie de 167 cm au un risc crescut cu 36% de a ajunge sa sufere de aceasta boala.

Totusi, aceste avantaje au si un revers al medaliei. In studiul publicat in Jurnalul de Medicina Sexuala se mai arata ca, in ceea ce priveste numarul de partide sexuale, barbatii scunzi sunt avantajati. De asemenea, cancerul este mai des intalnit in cazul persoanelor inalte, fiecare 10 cm adaugand un procent de risc de 5%.

De asemenea, un studiu efectuat de o echipa de cercetatori de la Universitatea din New York anul trecut a aratat ca barbatii cu o inaltime mai mica de 170 cm au mai multe sanse sa fie fericiti in casnicie si, prin urmare, rata divorturilor in cazul lor este cu 32% mai mica. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea