Social

#handicap asiatic #pariuri sportive handicap asiatic #pariuri sportive

Cum functioneaza pariurile sportive de tip handicap asiatic

Pariurile de tip handicap asiatic au devenit destul de populare in ultimii ani si continua sa castige teren. Cu toate acestea, exista inca un numar mare de pariori care nu le inteleg.

In acest articol, vom analiza ce sunt pariurile de tip handicap asiatic si cum puteti profita de ele la case de pariuri precum Superbet sau alte case de pariuri populare astazi.

Ce sunt pariurile de tip handicap asiatic?

Pariurile de tip handicap asiatic sunt relativ noi in lumea pariurilor. Dupa cum ati ghicit, provin de pe piata asiatica.

Cu toate acestea, pariurile de tip handicap asiatic au devenit incredibil de populare in alte parti ale lumii, in special in Europa.

Pariorii adora sa plaseze pariuri cu handicap asiatic pe meciurile de fotbal din Premier League, de exemplu.

Ce sunt handicapurile asiatice?

Pentru unii dintre voi acest concept poate fi nou, asa ca vom incepe chiar de la inceput.

Handicapurile asiatice sunt pariuri concepute pentru a face echipele si evenimentele mai uniforme si mai putin unilaterale.

Casele de pariuri isi propun sa reduca avantajul pe care il poate avea o echipa prin echilibrarea nivelului de joc pentru a face pariul mai interesant.

Cel mai slab dintre cei doi adversari primeste, de obicei, de la inceput un handicap in ceea ce priveste punctele sau obiectivele. in fotbal, unui underdog i se poate da un handicap de doua goluri, de exemplu.

Rezultatul pariurilor cu handicap asiatic nu este determinat de rezultatul confruntarii. Deci, daca echipa voastra nu castiga, pariul vostru ar putea fi in continuare profitabil.

Puteti plasa handicapuri pe orice sport, dar majoritatea jucatorilor le plaseaza pe echipe de fotbal, acolo unde exista un underdog clar si o favorita.

Asa cum am mentionat anterior, acest lucru face ca intregul proces de pariere sa fie mai placut si mai interesant.

Este important sa retineti ca, daca handicapul asiatic va ajunge la o remiza, pariul vostru va fi rambursat. Pariul este practic anulat de casa de pariuri.

Diferite tipuri de handicap asiatic

Inainte de a incepe sa plasati un pariu de tip handicap asiatic, este important sa intelegeti diferitele handicapuri si modul in care functioneaza.

Exista diferite tipuri de handicap, inclusiv:

Jumatate de handicap, cum ar fi +0,5

Handicapuri trimestriale, cum ar fi +0,25

Handicapul va fi afisat ca negativ daca va referiti la favorita si pozitiv daca va referiti la underdog.

Sa luam un exemplu pentru a intelege mai usor situatia.

De exemplu, un meci in care o echipa se afla in partea de jos a clasamentului si una pe locul 3 in clasament.

Asadar, avem un underdog clar si o echipa favorita in confruntare.

Deci, daca underdogul ar avea un avantaj de 2,5 goluri ( +2,5), atunci echipa favorita ar avea un handicap de 2,5 goluri ( -2,5).

In acest scenariu, echipa favorita ar trebui sa inscrie cu 3 goluri mai mult decat adversa pentru a castiga pariul cu handicap asiatic.

Daca scorul ar fi 3-0, ati castiga pariul. Cu toate acestea, in cazul in care scorul ar fi 3-1, ati pierde pariul datorita avantajului de 2,5 goluri pe care l-a avut echipa underdog.

Desi acest format de pariere este diferit de pietele traditionale, cum ar fi Win / Draw / Win, acesta va va fi blocat.

Puteti, de asemenea, sa pariati pe handicapuri bidirectionale in care miza voastra este impartita in doua. Jumatate din miza se indreapta catre un handicap si cealalta se duce la un handicap diferit.

Daca sunteti confuzi cu privire la acestea, nu va faceti griji, puteti incepe cu mai multe handicapuri asiatice simple si va puteti construi strategia pornind de ele. in continuare, va vom dezvalui cum puteti profita de handicapurile asiatice.

Cum sa profiti de pariurile cu handicap asiatic

La fel ca in cazul majoritatii pariurilor, daca stiti cum sa procedati, puteti obtine un profit mare, mizand pe handicapuri asiatice la Superbet sau alte case de pariuri populare.

Partea cea mai importanta este sa va informati inainte de a paria. Nu are rost sa plasati pariuri din instinct. Veti pierde bani.

Trebuie sa cunoasteti foarte bine sportul pe care pariati, indiferent daca este fotbal, tenis etc.

Plasarea pariurilor castigatoare cu handicapuri asiatice necesita acelasi nivel de efort si angajament ca si in cazul altor tipuri de pariuri.

Asadar, ar trebui sa analizati stiri despre echipa, forma curenta, rezultatele confruntarilor si o serie de alte informatii. Datorita acestor cunostinte, ar trebui sa puteti gasi valoare in pariurile cu handicap.

Merita plasate handicapuri asiatice?

Principala intrebare pe care multi dintre voi o veti pune este daca merita plasate astfel de pariuri. Da, merita adaugate 100% la strategia voastra de pariere daca nu le folositi deja. Puteti gasi adesea underdog-uri de mare valoare, mizand pe handicapuri asiatice.

Majoritatea caselor de pariuri online ofera acest tip de pariu, ceea ce inseamna ca aveti o multime de oportunitati de pariuri. Mult succes!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea