Social

#ratb #controlor ratb #controlor fals

Cum deosebesti un controlor RATB adevarat de unul fals

Controalele pe mijloacele de transport in comun din Bucuresti s-au inmultit in ultima perioada. In conditiile in care autobuzele si tramvaiele sunt impanzite de controlori RATB, o serie de persoane profita de acest lucru, dandu-se drept colegi de-ai lor.

Poti deosebi un controlor RATB adevarat de unul fals prin tinuta vestimentara. Brandusa Raeceanu, seful de relatii publice al regiei, spune ca tinuta vestimentara a agentilor are la baza culori sobre. In general, ei poarta pantaloni sau fuste, dupa caz, bleumarin sau gri si/sau sacou in acelasi ton, precum si camasa alba.

Controlorii trebuie sa se legitimeze cu delegatia si insigna. Delegatia este fabricata dintr-un material similar celui folosit pentru carduri si contine un timbru securizat. In mod obligatoriu, ea contine urmatoarele elemente de identificare: fotografie, functie si numarul de serviciu. Atentie! Delegatiile care nu au timbru si sunt confectionate din carton sunt false.

In ceea ce priveste insigna, aceasta trebuie sa aiba acelasi numar cu cel existent pe delegatie. Insigna este confectionata din metal si contine sigla RATB si functia salariatului.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea