Social

#Maria Ioana Hanzu # Miss Europe World 2018

Cum arata reprezentanta Romaniei la Miss Europe World 2018!

Anul acesta, Romania va fi reprezentata la Miss Europe World 2018 de Maria Ioana Hanzu, o sibianca in varsta de 20 de ani!

In competitia Miss Europe World 2018, care se va desfasura in Beirut, Liban, in perioada 23 februarie - 14 martie, vor fi prezente aproximativ 40 de candidate din tot atatea tari.

Tanara care va reprezenta Romania, Maria Ioana Hanzu, are 1,70 metri inaltime, iar dimensiunile sale sunt 85-62-90 cm.

Maria Ioana Hanzu a fost una dintre cele 24 de finaliste Miss Universe Romania 2017, vorbeste fluent limba engleza si este pasionata de lectura, sport si modelling. Maria este studenta la Facultatea de Jurnalism din Bucuresti si isi doreste sa urmeze o scoala de televiziune. in paralel, Maria isi doreste sa castige cat mai multe competitii de frumusete.

“Maria este una dintre cele mai frumoase si ambitioase ambasadoare ale frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 18 ani de activitate. Chiar daca este la prima ei experienta de acest gen, are frumusetea, charisma, inteligenta si calitatile necesare pentru a reprezenta Romania cu onoare in Liban, avand deplina incredere in potentialul ei! Maria este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare”, spune Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Europe World Romania, conform Mediafax.

Evolutia din competitie a Mariei Hanzu poate fi urmarita vizitand zilnic pagina oficiala de Facebook "Miss Europe World Romania"- www.facebook.com/MissEuropeWorldRomania -, unde poate fi votata Romania. Like-urile de pe paginile de Facebook oficiale sunt luate in calcul la punctajul final al competitiei din Liban.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea