Social

#sandale #diamante #cele mai scumpe sandale din lume #sandale diamante

Cum arata cele mai scumpe sandale din lume, de 200.000 de euro

Un designer englez din Birmingham a imbinat doua placeri vinovate ale femeilor - bijuteriile si pantofii - intr-un singur produs, creand cea mai extravaganta si scumpa pereche de sandale din lume.

"Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei", spunea odinioara Marylin Monroe. Designerul englez Cristopher Michael Shellis a speculat aceasta slabiciune a femeilor si a transpus-o in domeniul pantofilor - o alta adictie a sexului frumos. Acesta a confectionat o pereche de sandale unica in lume, care taie rasuflarea oricarei femei, si s-a inspirat in crearea ei din hit-ul artistului american Paul Simon, "Diamonds on The Soles of her Shoes".

Perechea extravaganta de sandale se numeste Princess Constellation Stilettos (Printesa Constelatiei Pantofilor cu toc) si este demna de o adevarata printesa.



Sandalele au 1.290 de diamante incrustate in aur sau platina si costa nu mai putin de 200.000 de euro. In plus, reprezentantii casei House of Borgezie, care detine aceasta pereche unica de incaltaminte in lume, ofera o garantie pentru ea de 1.000 de ani.


Sursa foto: Reveal.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea