Social

#pod China # pod Zhangjiajie #cel mai inalt pod #pod din sticla

Cum arata cel mai lung pod din sticla. Ai avea curaj sa il traversezi?

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat, vara aceasta, in China, in parcul national Zhangjiajie, informeaza CNN. Podul de sticla va uni doua varfuri din zona denumita Zhangjiajie Grand Canyon, si se va intinde pe o distanta de 430 de metri.

Daca ai rau de inaltime ar fi mai bine sa nu te aventurezi pe podul ridicat la 300 de metri altitudine. Realizat pe structura metalica din blocuri mari din sticla, pe sub picioare vezi tot haul dintre versanti.


Sursa foto: kokofeed.com

Si pentru ca are aproape jumatate de kilometru lungime, cel mai probabil iti vor tremura picioarele zdravan atunci cand vei ajunge pe la mijlocul lui.

Mai multe proiectii grafice au fost facute publice de constructor, pana in iulie, cand podul "senzatiilor tari" va fi inaugurat.

Comparativ, scrie Mediafax, Grand Canyon Skywalk, o atractie turistica construita pe unul dintre peretii vestici ai Marelui Canion din Statele Unite ale Americii, are 21 de metri lungime si se afla la o inaltime de 219 metri.

Sursa foto: turner.com

Constructia chineza, care este opera arhitectului israelian Haim Dotan, poate sustine 800 de persoane o data.

Sursa foto: cnn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea