Social

#circ #cimitire #bani #capitala #buget

Cum arata bugetul Capitalei: putini bani la Circ, mai multi la Cimitire

Primaria Capitalei pare sa sfideze criza financiara. Proiectul de buget pe 2009, publicat  pe site-ul municipalitatii, prevede cresteri ale cheltuielilor cu personalul, tichete de vacanta si tichete cadou de Paste , Craciun si 1 Decembrie pentru angajati.

In 2009, pentru majoritatea institutiilor care tin de Primaria Capitalei s-au calculat bugete la fel de mari ca anul trecut , dar cu bani mai putini pentru investitii. Astfel, in 2009, Administratia Fondului Imobiliar, Gradina Zoologica, Circul Globus si majoritatea teatrelor vor avea bugetele pentru investitii injumatatite, sau nu vor primi aproape nici un leu.

Singurele exceptii sunt Administratia Lacuri Parcuri si Agrement, Administratia Cimitirelor, cea a cainilor fara stapan sau Politia Comunitara.

Pentru 2009, Administratia Lacuri Parcuri si Agrement va avea un buget majorat cu 23,8 mlioane de lei, subventii mai mari cu 21,5 milioane, va face investitii de 45 de milioane (fata de 14,7 cat a fost anul trecut) si-si va majora cheltuielile cu personalul de la 19,3 milioane - la 20,2 milioane.

( citeste continuarea in Gandul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea