Social

#transport victime #victime colectiv #colectiv

Cum arata aeronava NATO cu care au plecat in strainatate victimele din Colectiv

Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU) a publicat pe Facebook mai multe fotografii cu aeronava NATO care a transferat in strainatate mai multe victime ale incendiului din Colectiv.

“Noaptea trecuta, zece raniti in incendiul din Clubul Colectiv au fost transferati cu o aeronava NATO catre Marea Britanie si Norvegia. Noua dintre acestia au ajuns cu bine in spitalele din Newcastle, Swansea, Chelmsford, Birmingham, Bristol, Manchester si Merseyside, iar un pacient va fi ingrijit de medicii norvegieni in Haukeland University Hospital din Bergen”, au explicat reprezentantii DSU pe reteaua de socializare.

Duminica, 10 raniti in incendiul din Colectiv au fost transferati la spitale din Marea Britanie şi Norvegia.

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a precizat ca toti pacientii au ajuns cu bine la destinatie.

“Am avut cativa pacienti in stare critica, dar nu au fost probleme pe durata transportului. Toti au ajuns cu bine, iar medicii de la Londra care i-au aşteptat la aeroport au fost impresionati de felul in care au fost transportati. Este un nou standard pentru transportul aerian al pacientului ars in stare critica, au spus medicii englezi”, a declarat Arafat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea