Social

#studiu #cercetare # pranzul viitorului #daniella martin

Cum ar putea sa arate pranzul viitorului. Nu-ti imaginezi cat este de dezgustator

In viziunea Daniellei Martin, entomofag (consumator de insecte) convins, gandacii ar putea deveni hrana viitorului.

Tanara apreciaza intr-atat acest stil gastronomic, incat la nunta ei a servit greieri prajiti si prepara in mod regulat pizza, taco sau sendvisuri din aceste insecte, albine drone sau viermi comestibili. Martin si-a descoperit pasiunea pentru entomofagie pe vremea cand studia in Mexic. Ea s-a indragostit de gustul lacustelor asezonate cu lime si chili si de tamalesurile (gustari) cu omizi prajite.

Potrivit Huffington Post, in noua ei carte, Daniella Martin pledeaza pentru introducerea la scara larga in dieta europeana a insectelor comestibile. Ea sustine ca acest lucru este mai ecologic, oferind drept exemplu resursele mult mai putine care se consuma prin cresterea greierilor, comparativ cu cresterea animalelor, in special a celor mari, cum ar fi vitele.

In plus, sustine tanara, insectele au un gust foarte bun si sunt pline de nutrienti esentiali pentru organism, aceiasi regasiti si la animale.

Foto: blogs.sfweekly.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea