Social

#imagine Iisus copil #Giulgiul din Torino #Iisus copil

Cum a aratat Iisus in copilarie. Politistii italieni i-au facut portretul-robot folosind Giulgiul din Torino

O echipa de experti din cadrul Politiei italiene a generat o imagine ce ilustreaza felul in care ar fi aratat Iisus in copilarie. Pentru acest experiment s-a pornit de la chipul imprimat pe panza despre care se spune ca ar fi fost infasurat Hristos dupa rastignire.

Expertii au intinerit chipul imprimat pe Giulgiul de la Torino prin reducerea dimensiunii mandibulei, ridicarea barbiei si indreptarea nasului si sugereaza ca au obtinut o imagine a lui Iisus in copilarie.

Sursa foto: TheIndependent

Politistii au utilizat un program computerizat pe care il folosesc in investigatii. Aceeasi procedura ii ajuta pe oamenii legii sa obtina imagini de actualitate cu infractori cautati de ani in sir si ale caror ultime fotografii nu mai reflecta aspectul lor fizic din prezent.

Giulgiul de la Torino este una dintre cele mai cunoscute relicve religioase. Tesatura este din in, are patru metri lungime si are imprimata imaginea unui barbat cu barba si parul lung.
 

Sursa foto: blog.epoquehotels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea