Social

#malpraxis #dr Naum Ciomu #doctorul Ciomu #despagubiri Naum Ciomu #pacient mutilat

Culmea! Doctorul Ciomu, despagubit de stat cu 150.000 de euro!

Doctorul Naum Ciomu, cel care trebuie sa achite, potrivit deciziei instantei, 500.000 de euro despagubire pacientului caruia in urma cu 10 ani i-a sectionat, din greseala, penisul, a fost despagubit de stat. El a primit 150.000 de euro ca drept legal acordat de stat refugiatilor.

Dupa semnarea pactului Ribbentrop-Molotov in 1940, parintii medicului Naum Ciomu au fost deportati si obligati sa lase in urma casa din Cadrilater, scrie cancan.ro. Rudele doctorului au cerut despagubiri si au castigat in instanta aproximativ 150.000 de euro.

Pentru a intra in posesia banilor, familia Ciomu a cerut executarea silita a Autoritatii Nationale de Restituire a Proprietatilor. In acest fel, a reusit sa puna mana pe bani, in vreme ce alte 8.000 de persoane inca mai asteapta sa primeasca sumele cuvenite, mai scrie site-ul citat.

Cei 500.000 de euro pe care medicul ii datoreaza pacientului mutilat in 2004 au fost achitati de Spitalul Theodor Burghele, institutie care trebuie acum sa isi recupereze banii de la Naum Ciomu. In urma cu cativa ani, medicul a declarat ca ar avea nevoie de 120 de ani pentru a-si putea achita datoria.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea