Social

#prognoza #averse #descarcari electrice

Cu ce temperaturi debuteaza luna septembrie

Vremea se va raci incepand de joi, 29 august, pana pe 8 septembrie. In aceasta perioada, temperaturile vor scadea cu aproximativ 7-8 grade Celsius in cele mai multe regiuni ale tarii, iar spre sfarsitul lunii vor fi conditii de ploaie semnificativa.

In Banat si Crisana, temperaturile vor scadea in aceasta saptamana de la 28 la 23 de grade Celsius si va ploua semnificativ pe data de 28 august.

Pana joi, in Transilvania si Maramures vor fi de 26 de grade Celsius si vor scadea treptat pana la 20 de grade inca din prima zi din septembrie.

In urmatoarele doua saptamani, in Moldova si in Dobrogea vor fi maxime de 22 de grade, iar in zilele de 26 si 30 august va ploua torential in aceasta zona, aversele fiind insotite de descarcari electrice.

In Muntenia si in Oltenia, temperaturile vor fi de 32 de grade Celsius in primele zile ale saptamanii, iar vremea va fi destul de calda, pana pe 8 septembrie, cand temperaturile vor incepe sa scada pana la 24-25 de grade.

Sursa foto: rtv.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea