Social

#mijloc de transport #masina personala #tren #transport #vacanta #vacanta europa

Cu ce pleci in vacanta? Afla care este cel mai ieftin mijloc de transport in Europa

Costurile unei vacante in strainate sunt in masura sa te puna mai mereu pe ganduri, in special atunci cand trebuie sa iti asiguri singur transportul. Trenul ramane cel mai ieftin mijloc de transport pentru turistii romani plecati catre diverse destinatii europene.

Calatoriile pe calea ferata catre statiuni din Bulgaria, Grecia sau Austria raman mai rentabile decat deplasarea cu masina personala sau cu avionul. Conform datelor oferite de CFR Calatori, cel mai ieftin bilet catre capitala Austriei costa doar 220 de lei. Problema se iveste atunci cand vine vorba de timpul petrecut in compartiment.

Distanta intre Bucuresti si Viena este parcursa de garniturile romanesti de tren in 19 ore, cu 7 ore mai mult decat ai face pe sosea. Este drept ca pretul combustibilului si taxele de autostrada platite pentru a ajunge in Viena ridica costul unei excursii auto cu peste 500 de lei.

In acest moment, avionul ramane cea mai rapida varianta, un zbor Bucuresti-Viena durand aproximativ doua ore. In schimb, pretul sare de 600 de lei cu tot cu taxele de aeroport.

Sursa foto: skyscrapercity.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea