Social

#crestere avere #averi romani #romani bogati #averi #criza

Criza i-a umplut de bani! Cine sunt cei mai bogati romani

Criza financiara care si-a pus, in ultimii sase ani, amprenta asupra averilor celor mai bogati romani se pare ca s-a incheiat. Potrivit celui mai nou "Top 300 cei mai bogati romani", banii din conturile milionarilor mioritici au sporit.

Oameni de afaceri care in editiile de acum 10-12 ani ale topului abia se aflau la finele clasamentului intrucat inca isi construiau businessul, au ajuns azi sa detina companii gigant, cu cifre de afaceri de sute de milioane de euro, scrie capital.ro. De asemenea, milionari cu averi impresionante la inceputul deceniului trecut au disparut din prim-planul economiei romanesti.

In plus, daca in ultimii ani, tendinta de scadere a profitului a fost evidenta, anul acesta, averile bogatilor par sa fi intrat pe un trend ascendent. Averea totala a celor 300 de milionari din Topul realizat de Capital este de 22,47 miliarde de euro, in crestere cu 4,3% fata de editia anterioara.

Cei mai multi milionari sunt din Bucuresti si din judetul Ilfov. Topul bogatilor Romaniei se lanseaza vineri.

Sursa foto: self-inspiration.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea