Social

#oportunitati de avansare #criza economica mondiala #tineri angajati

Criza economica, o buna sansa de a avansa in cariera

Criza economica reprezinta o buna oportunitate de a avansa in cariera, iar pe pozitii vor ramane angajatii multitasking, care pot face mai multe lucruri in acelasi timp.

Amenintari, stres si multa nesiguranta la locul de munca, si asa din ce in ce mai greu de gasit. Astfel se prezinta viitoarea criza economica, ce promite sa loveasca Romania in 2009.

Migratia pare descurajata, mai ales ca nici Europa, nici Statele Unite nu mai reprezinta zone ale prosperitatii. Creditele de studii se acorda greu si la fel de dificila se arata si obtinerea unui loc de munca.

Zlinic sunt prezentate zeci de informatii despre marii perdanti ai crizei financiare. Putini sunt cei care vorbesc despre castigatori si, la fel de putini, cei care se hazardeaza sa emita pronosticuri in ceea ce priveste durata viitoarelor noastre probleme, se arata intr-un material realizat de postul Antena 3.

Studentii romani nu capituleaza, insa, in fata crizei. Mai mult, potrivit Dorinei Surugiu, Senior Program Manager la Central European Business School din Bucuresti, tinerii pleaca acum din tara mai mult decat ar fi facut-o inainte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea