Social

#ziar #presa #critix

Critica presa cu CRITIX!

Ziarele se vand din ce in ce mai putin, televiziunea pierde teren pe zi ce trece iar presa online pare sa domine tinutul informarii in mass media. Dar ce facem atunci cand entuziasmul scade si descoperim ca internetul, atat de accesibil si permisiv, anunta o scadere drastica a calitatii materialelor de presa? Intram pe critix.ro.

 


Cine?


Critix.ro te provoaca sa comentezi. Te provoaca sa critici si sa iti ceri drepturile. Drepturile unui consumator de presa online care inca are incredere in publicatiile notorii si care vrea doar sa fie informat. Drepturile unui consumator abuzat de graba si neatentia jurnalistilor, un consumator care nu e luat in seama, un consumator care semneaza petitii si isi posteaza problemele pe siteurile de socializare.


Ce face?


Critix.ro iti lasa libertatea sa gandesti si sa te exprimi. Vei gasi un cotidian menit sa taxeze, sa comenteze, sa laude sau pur si simplu sa expuna meritele, problemele, greselile si adevarurile din presa romaneasca.
Continutul e bine repartizat astfel sa poti accesa usor stiri, comentariile si opiniile utilizatorilor, pamfletele de rigoare, dezbateri, siteuri cu continut relevant si valoros, newslettere, cronici de film si multe altele.


Cum face?


Intr-o zona in care posibilitatile sunt nelimitate, nu exista o scuza care sa justifice neglijarea utilizatorilor. Critix.ro imparte spatiul editorial cu tine. Astfel, pe o jumatate de pagina poti citi, de exemplu, o stire, iar cealalta jumatate iti este oferita pentru a dezbate si comenta subiectul. Acum stii ca ceea ce gandesti va fi auzit, ba chiar va fi la fel de citit ca si articolul alaturat. Critix.ro te ajuta sa intelegi ca ai dreptul sa alegi si sa gandesti, ca ai dreptul sa nu iti placa un lucru si ca esti liber sa iti exprimi opinia.


Sursa? Citat?


Din ce in ce mai frecvent vedem in presa online comentarii de la cititori care au mai mult sens decat articolul pe care il comenteaza. CRITIX vrea sa acorde acestor comentatori importanţa pe care o merita. Articolul si comentariul fac parte din aceeasi experienta online, si de aceea, la Critix, le acordam aceeasi importanta in pagina.” a spus Calin Georgescu, fondator si director editorial Critix.


Ce urmeaza?


Critix este un online editat de Neotopix Media , companie fondata in 2010. www.critix.ro este primul dintr-o lista de proiecte editoriale online care vor fi lansate pana la sfarsitul acestui an, proiecte care includ revistele Stiri din Romania, Mic Burghez, Cinema Critix, Film Level, Pamfletarium si Big Weekend.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea