Social

#fotbol #manchester #portugalia

Cristiano Ronaldo s-a operat intr-o clinica din Amsterdam

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a fost supus, luni, unei interventii chirurgicale la glezna dreapta, informeaza site-ul oficial al lui Manchester United. Ronaldo va absenta minim o luna de pe gazon.

Atacantul lui Manchester United a fost operat de catre chirurgul olandez Niek van Dijk, profesor de ortopedie cunoscut pe plan mondial, la Centrul Medical Academic din Amsterdam.

Operatia a fost reusita, dar jucatorul portughez va rata, mai mult ca sigur, debutul editiei viitoare a Premier League. Cel mai probabil, Ronaldo va avea nevoie de o perioada de refacere de minim o luna, astfel ca nu va fi pregatit pentru prima etapa a campionatului englez, care debuteaza pe 16 august.

Ronaldo a optat pentru operatie dupa ce medicii lui Manchester dar si cei ai nationalei Portugaliei i-au recomandat aceasta interventie pentru a evita complicatiile la glezna dreapta. Dupa EURO 2008, jucatorul portughez declarase ca avea probleme la glezna de cateva luni.

La respectiva clinica olandeza au mai fost operati jucatori precum Ruud van Nistelrooy , Robin van Persie, Michael Ballack sau Filippo Inzaghi .

Cristiano Ronaldo, care a castigat sezonul trecut titlul in Anglia si Liga Campionilor, mai are contract cu gruparea engleza pana in 2012, iar in aceasta vara a fost ofertat de Real Madrid.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea