Social

# usl #cristian preda #pdl #cristian preda pdl #demitere basescu

Cristian Preda (PDL): Se doreste destituirea lui Basescu pentru ca nu e in tabara USL

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca adevaratul motiv pentru care liderii USL vor sa-l demita pe Traian Basescu este acela ca seful statului nu face parte din tabara lor si nu pentru ca ar fi incalcat Constitutia.

"De cateva zile, afise enorme au impanzit spatiul public. Autorii sunt membrii USL, iar afisele privesc diverse motive pentru care Traian Basescu ar trebui sa fie demis, asa cum cred amicii politici ai domnilor Ponta, Antonescu si Voiculescu. Se vorbeste mult despre locuri de munca, spitale, educatie, parinti, pensionari. Niciunul dintre afise nu contine vreo referinta la articole constitutionale pe care le-ar fi incalcat presedintele ales in 2009", a scris Preda pe blogul sau persoanl.

"Ca si afisele, discursurile puterii din aceste zile descriu optiuni politice si mai ales declaratii ale lui Traian Basescu sau ale unor apropiati de-ai sai. Propaganda USL nu mentioneaza incalcarea Constitutiei decat marginal si niciodata nu e indicat vreun text precis din Constitutie, ca si un gest al lui Traian Basescu care sa fi intrat in conflict cu respectiva prevedere din Actul fundamental. E marturisita astfel intentia de a-l destitui pe Traian Basescu nu pentru incalcarea Constitutiei, ci pentru ca nu e in tabara USL", a adaugat prim-vicepresedintele PDL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea