Politica

#cautiune Cristian Popescu Piedone #Cristian Popescu Piedone Colectiv #cristian popescu piedone #colectiv

Cristian Piedone, cautiune colosala ca sa scape de inchisoare!

Cristian Popescu Piedone a fost pus sub control judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile, pentru abuz in serviciu si fals intelectual in dosarul privind incendiul din Colectiv. In zece zile trebuie sa plateasca o suma colosala, altfel ajunge la inchisoare!

Fostul edil al sectorului 4 trebuie sa scoata din buzunar 1.500.000 lei, alfel risca sa fie arestat. De asemenea, procurorii DNA au pus sechestru pe bunurile fostului primar.

„Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei au dispus luarea masurii controlului judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile, respectiv de la data de 18.12.2015, fata de inculpatul Popescu Cristian Victor Piedone, la data faptelor primar al Sectorului 4 Bucuresti, cercetat pentru infractiunile de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si fals intelectual. Inculpatul va depune, in termen de 10 zile de la data emiterii prezentei ordonante, o cautiune in valoare de 1.500.000 lei, ce va fi consemnata pe numele inculpatului la dispozitia Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de Combatere a Coruptiei, la o unitate bancara”, a anuntat DNA prin intermediul unui comunicat.

Piedone trebuie sa respecte obligatiile ce survin eliberarii pe cautiune, altfel poate ajunge in spatele gratiilor: "Inculpatului i se atrage atentia ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a obligatiilor care ii revin, masura controlului judiciar pe cautiune se poate inlocui cu masura arestului la domiciliu sau masura arestarii preventive".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din politica

Top

Cauta-ti perechea