Social

#condamnare #deces elodia ghinescu #crima #cristian cioaca #condamnare Cristian Cioaca #pedeapsca

Cristian Cioaca, indignat de sentinta primita

Fostul politist Cristian Cioaca, care a fost condamnat ieri la 22 de ani de inchisoare cu executare pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, si pentru profanare de morminte, s-a aratat indignat de pedeapsa primita, potrivit avocatei acestuia, Maria Vasii.

De asemenea, avocata fostului politist Cristian Cioaca a declarat ca va face recurs la Curtea de Apel pentru a obtine o sentinta in favoarea clientului sau.

"Clientul meu a dat dovada de prea mare intelegere pentru un sistem cu care a lucrat el insusi. Dar nu a avut parte de un proces corect si poate acum se trezeste la realitate si va face toate eforturile ca cauza sa sa fie lamurita in caile de atac", a declarat Maria Vasii.

In ceea ce priveste reactia pe care a avut Cristian Cioaca, avocata Maria Vasii a spun ca acesta s-a aratat revoltat si indignat, insa se astepta la o condamnare.

"Este indignat de faptul ca judecatorii i-au respins toate probele. Se astepta la aceasta sentinta, tocmai pentru ca judecatorii i-au respins toate probele", a mai declarat avocata.

Sursa foto: brasov.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea