Social

#deputat #victor ponta #cristian boureanu #deputat pdl # declaratie cristian boureanu

Cristian Boureanu: Victor Ponta este un propagandist de scoala veche

Deputatul PDL Cristian Boureanu respinge acuzatiile premierului Victor Ponta, care a declarat miercuri ca fosta putere nu a oferit sustinere combinatului Mechel Campia Turzii si laserului de la Magurele.

Videpresedintele PDL il catalogheaza pe Ponta drept "un propagandist de scoala veche".

"Victor Ponta ne-a aratat din nou, astazi, ca este propagandist de scoala veche pentru care minciuna este principala arma. Premierul Ponta isi asuma fara exceptie toate reusitele guvernamentale ca fiind ale lui si arunca in curtea altora toate nereusitele. Astazi Victor Ponta a mintit din nou, de doua ori, in decurs de 5 minute", a declarat Cristian Boureanu pentru NewsIn.

"O data, cand si-a asumat, practic, meritul pentru proiectul Extreme Light Infrastructure de la Magurele, cel mai mare laser din lume, pentru care Comisia Europeana a aprobat, ieri, finantarea. (...) Victor Ponta a mai mintit o data, in aceeasi sedinta. De data aceasta, pentru a acuza guvernele PDL pentru problemele cu care se confrunta combinatul Mechel Campia Turzii", a adaugat Boureanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea