Social

#pnl #cristian adomnitei # demisie cristian adomnitei

Cristian Adomnitei a demisionat din Biroul Permanent Central al PNL

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, si-a anuntat demisia din Biroul Politic Central al PNL. Motivul invocat de acesta este faptul ca Iasiul nu s-a clasat in primele cinci judete in ceea ce priveste prezenta la vot la referendum din 29 iulie.

"Inainte de a incepe campania pentru demiterea presedintelui, eu am spus clar ca vreau o campanie colegiala. Am spus ca judetul Iasi trebuie sa fie in primele cinci locuri in ce priveste prezenta la vot. Nu am reusit, asa ca imi dau demisia. Este o demisie de onoare, imi respect cuvantul", a declarat Adomnitei pentru gandul.info.

La randul sau, Relu Fenechiu, vicepresedinte PNL si sef al campaniei liberale pentru referendum, a anuntat ca este dispus sa demisioneze din toate functiile detinute in partid.

"Eventuala mea demisie reprezinta un angajament politic strict intre mine si Partidul National Liberal. Sunt dispus sa fac acest pas daca conducerea partidului considera ca rezultatele obtinute la referendumul de demitere a lui Traian Basescu nu au fost satisfacatoare", a declarat Fenechiu pentru Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea