Social

#alegeri #candidatura #crin-antonescu #teleorman

Crin Antonescu isi schimba strategia! Va candida intr-un colegiu din Teleorman!

Crin Antonescu, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca va candida intr-un alt colegiu decat cel anuntat initial. Astfel, Antonescu nu va mai candida pentru un nou mandat de senator in sectorul 3 din Capitala, el reorientandu-se catre un colegiu din Teleorman.

"Am spus ca intentionez (sa candidez la Bucuresti - n.r.), intre timp, in conditiile acestei legi (electorale - n.r.) - nu in ce ma priveste, ci in ce priveste maximizarea numarului de mandate in general si peisajul general al alegerilor - am luat o alta optiune", a spus Antonescu.

In colegiul din Teleorman, contracandidatul lui Antonescu va fi profesorul universitar Marin Tole. Anuntul a fost facut tot luni de catre Vasile Blaga, presedintele PDL.

In ceea ce priveste desemnarea reprezentatului PDL, Crin Antonescu a raspuns: "Este dreptul lor. Nu-l cunosc pe contracandidat. Il tratez cu respect, cu corectitudine".

Liderul PNL a mai tinut sa precizeze ca in cadrul acestei campanii electorale nu va face atacuri la persoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea