Social

# usl #premier #motiune de cenzura #ponta #crin-antonescu

Crin Antonescu: Daca motiunea de cenzura trece, USL trebuie sa ceara functia de premier pentru Ponta

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat pentru Gandul ca daca motiunea de cenzura initiata saptamana trecuta va trece, USL trebuie sa ceara presedintelui Traian Basescu desemnarea lui Victor Ponta in functia de prim-ministru.

"Pozitia mea, in conditiile in care motiunea de cenzura trece, este ca USL este singura forta politica in stare sa constituie o majoritate si sa sustina un guvern pana la alegeri. USL trebuie sa reclame formarea Guvernului, iar premierul desemnat sa fie, dupa cum se stie din rezolutiile Congreselor, Victor Ponta. Acesta ar fi un Guvern pana la alegerile din noiembrie", a afirmat Antonescu.

USL a depus, miercuri, motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ungureanu la Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului.

In documentul intitulat "Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!", USL sustine ca Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a ratat majoritatea obiectivelor pe care si le-a propus si, in loc sa schimbe directia impusa anterior de Cabinetul Boc, s-a lasat santajat de trei ori.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea