Social

#crin antonescu presedinte #demitere traian basescu # suspendare traian basescu #presedinte interimar

Crin Antonescu: "Daca Basescu va fi demis, vor pleca si sefii de servicii"

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat ca in cazul demiterii lui Traian Basescu mai multe persoane "vor pleca" din conducerea unor institutii publice, inclusiv sefi de servicii secrete.

Antonescu a declarat ca demiterea unor persoane din conducerea institutiilor publice va fi facuta "in functie de activitatea serviciilor" si nu va tine cont de partea politica.

"In opinia mea, daca Basescu va fi demis la referendum, multi vor pleca. Acolo unde va fi cazul, da, inclusiv sefi de servicii, dar asta in functie de activitatea serviciilor respective si nu pentru ca oamenii respectivi au lucrat sub presedintele Basescu sau sub alti presedinti", declarat Crin Antonescu.

Presedintele interimar a mai precizat ca o mare parte din personalul Administratiei Prezidentiale a intrat in concediu, dupa suspendarea presedintelui Traian Basescu, iar legea nu-i permite inlocuirea lor in aceasta perioada. "Nu poti da fara un om care este in concediu, potrivit Codului Muncii", a mai adaugat Crin Antonescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea