Social

#alegeri parlamentare #decizie #guvern #crin-antonescu #acord cu UDMR

Crin Antonescu: A existat un acord semnat cu UDMR inainte de inceperea campaniei

Crin Antonescu, presedintele PNL, a afirmat ca, inainte de inceperea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, a existat un acord semnat intre el si Victor Ponta cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, pentru guvernare in comun. Liderul liberal a mai spus ca, din momentul semnarii lui si pana la incheierea campaniei, "foarte multe lucruri" nu au decurs conform calendarului stabilit.

Crin Antonescu a mai declarat ca acordul ar fi fost realizat "pe niste elemente, pe niste reguli, pe niste principii", pe care insa reprezentantii UDMR nu le-ar fi respectat.

Existenta acestui acord a fost confirmata si de Victor Ponta, presedintele PSD.

"A existat o discutie inainte, eu cand am spus ca nu am iesit sa vorbesc asa... a existat un acord in sensul ca am avut o discutie de principiu despre ce ar trebui sa facem dupa alegeri in cazul unei crize guvernamentale", a declarat premierul Ponta la B1 TV.

Imediat dupa incheierea alegerilor parlamentare, Victor Ponta anunta ca in USL vor incepe o serie de discutii cu UDMR, in vederea cooptarii acestei formatiuni la guvernare. Aceasta idee a fost insa respinsa de o parte a membrilor PNL.

La inceputul saptamanii, Ponta a anuntat ca decizia finala este ca UDMR sa nu faca parte din noul Guvern.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea