Social

#impuscare victime #interventie politie # crima din onesti #dovada #politie

Crima din Onesti: Politistii au impuscat si victimele, nu doar agresorul. Dovada facuta publica deoarece se dorea musamalizarea situatiei

Apar noi dovezi despre tragedia care a avut loc pe 1 martie la Onesti. In apartamentul groazei politistii nu au impuscat doar agresorul ci si victimele. Imaginile au fost facute publice dupa ce, ieri, anchetatorii au negat faptul ca gloantele ar fi atins si victimele.

 

Imaginile, care au un puternic impact emotional au fost facute publice de jurnalistul Alexandru Cautis pe site-ul propriu. Acesta a obtinut o poza cu una dintre victime, iar pe abdomenul acestuia se pot observa urmele lasate de gloante.

Motivul pentru care a facut publice imagine este ca se doreste musamalizarea acestui lucru. In plus, apare suspiciunea ca barbatul era in picioare atunci cand a fost atins de proiectile, sustine realitatea.net.  

"Imi pare rau ca trebuie sa public o fotografie care poate nu este pe placul familiei victimei. O fac doar fiindca avem de-a face cu un fenomen grav, ce se vrea musamalizat. Interventia politistilor nu a fost doar ineficienta si tardiva, ci a fost de-a dreptul criminala. In fotografie se zaresc urmele a cel putin trei gloante (poate de cauciuc, trase cu pusca) in abdomenul unuia dintre barbatii ucisi. Din ce am aflat din presa medicii cica ar refuza autopsia ca cica ar fi avut covid victima. Autopsia ar fi aratat care au fost motivele decesului si urmele de gloante probabil ca nu dadeau bine pentru ageamiii care au executat aceasta misiune. Nu pare munitie de razboi, din fotografie, dar oricum este o misiune ratata, caci cu siguranta nu au primit sarcina sa impuste si victimele. In Kosovo au murit cadre militare impuscate cu gloante de cauciuc si cred ca MAI nu a uitat. Se impun cateva demisii de urgenta", scrie Cautis pe plusinfo.org.

Imaginea a fost postata pe site-ul jurnalistului plusinfo.org.

Sursa foto: g4media.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea