Social

Crima din Militari - Cadavrul, descoperit dupa trei zile

Politistii cauta inca piciorul stang si capul micutei Claudia Mihai, ucisa cu sadism de Emanoil Paiscar intr-un bloc din cartierul Militari. Dupa examinarea bucatilor de corp gasite in frigider , legistii au descoperit vatamari ale organelor interne, urmele unui contact sexual anal, precum si faptul ca fetita fusese ucisa cu trei zile inainte de a fi gasita. Faptul ca organele interne erau grav afectate arata, conform specialistilor, ca fetita a fost batuta cu salbaticie inainte de a fi stransa de gat. Mai mult, examenul medico-legal a scos in evidenta ca micuta fusese violata inainte si nu dupa ce a murit.

Cum in baza de date a Politiei nu exista informatii despre vreun alt copil dat disparut de catre tutori ale carui semnalmente sa se potriveasca cu fetita ucisa, poltistii sunt siguri ca bucatile de corp din frigider apartin Claudiei. Politistii fac toate demersurile pentru gasirea capului fetitei, lucru ce ajuta la identificarea cadavrului.

O expertiza ADN va fi efectuata pentru ca politistii sa fie siguri ca bucatile de corp din frigider apartin micutei. In acest sens vor fi luate probe de la parinti, care vor fi comparate cu cadavrul din frigider.

APROPIATI DE CRIMINAL. Surse din Politie au declarat ca fata si parintii ei erau oaspeti obisnuiti ai crimi-nalului, foarte apropiati, familia Mihai imbaindu-se frecvent in apartamentul asasinului. Pentru cercetari amanuntite, politistii au ridicat din locuinta lui Paiscar care ar fi putut servi la transarea cadavrului micutei. (Radu Crivat)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea