Social

#amenzi STB #STB # transport in comun

Cresc amenzile STB! Sanctiuni si pentru cei cu abonamente!

 

Amenda pentru o calatorie fara bilet pe transportul public in Capitala a crescut de peste trei ori, de la 150 la 500 de lei, conform potrivit noului regulament aprobat recent de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti Ilfov.

Reprezentantii STB au declarat, pentru Mediafax, ca deocamndata nu se pun in practica aceste amenzi, pentru ca societatea nu are inca tipizatele de amenzi, insa in curând se va face anuntul oficial al intrarii in vigoare a noilor amenzi.

Astfel, in curand, calatorii care vor fi depistati fara plata calatoriei vor primi 500 de lei amenda, dar pot plati jumatate din aceasta suma, in termen de 15 zile, la directia de impozite si taxe de care contravenientul apartine.

Calatorii vor avea, in continuare, posibilitatea platii pe loc a suprataxei de 50 de lei.

Mai nou, vor fi amendati si cei care ocupa un scaun cu bagajele si nu platesc o calatorie in plus (100 ron), dar și cei care au abonament, dar nu valideaza calatoria la fiecare urcare intr-un mijloc de transport in comun de suprafata, autobuz, tramvai sau troleibuz (150 lei).
 

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea