Social

#crestere alocatii copii #100 euro #crestere alocatii #alocatii copii #alocatii

Cresc alocatiile copiilor! Vor primi 100 de euro lunar

Guvernul a declarat in urma cu putin timp ca nu exista banii necesari pentru cresterea alocatiilor copiilor. Cu toate acestea senatorul Ionel Agrigoroaei sustine ca a gasit solutia pentru cresterea alocatiilor.

 

Initiativa legislativa privind cresterea alocatiilor a fost depusa in parlament de catre senatorul Ionel Agrigoroaei. Mai mult, senatorul a gasit solutia pentru finantarea alocatiilor. Acesta sustine ca banii vor veni la buget prin impunerea unei taxe speciale bancilor si marilor lanturi de magazine cu capital strain care isi desfasoara activitatea in Romania.

"Exemplul Poloniei care a crescut alocatia pentru cel de al doilea copil la 114 euro, ar trebui urmat si de noi. Noi vrem sa dam tuturor copiilor alocatia marita de 100 de euro, nu mai acelor familii care au al doilea copil. Guvernul de la Varsovia a instituit o taxa speciala, de responsabilizare pentru toate magazinele si bancile cu capital strain ce au activitate in tara lor. intr-o tara ca Romania, unde bancile si hipermarketurile detin pozitii priviligeate, trebuie sa existe o responsabilizare a acestora. Acestea au obligatia fata de poporul roman sa contribuie la bunastarea romanilor. Cresterea natalitatii va insemna si pentru acestia un profit pe viitor prin cresterea numarului de clienti", a declarat senatorul Ionel Agrigoroaei, pentru libertatea.ro

Sursa foto: edu-news.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea