Social

Creditele de vacanta ascund dobanzi si comisioane piperate

Daca in alte tari creditele petru vacanta sunt la mare cautare, romanii nu prea se inghesuie la astfel de imprumuturi. Oferta redusa, dobanzile mari si comisioanele piperate au facut aceste credite neatractive.

 

Nici bancile nu se grabesc sa vina cu oferte, de multe ori creditele de nevoi personale fiind mai avantajoase - nu trebuie sa dovedesti destinatia banilor si sunt mai ieftine decat cele turistice.

 

Spre exemplu, la BRD poti obtine un astfel de credit doar daca pleci in vacanta cu agentia Paralela 45 si doar pentru calatoriile in tara. Creditul 45 se acorda doar in lei, iar suma ce poate fi imprumutata este cuprinsa intre 2.000 si 20.000 de lei. Dobanda este de 13%, perioada de creditare de pana la 3 ani, cu perioada de gratie de 3 luni.

 

Banca percepe comision pentru intocmire turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea