Social

#caduri #craciun #idei cadouri craciun #caduri craciun

Craciun 2019! Ghid pentru alegerea celor mai inspirate cadouri

Perioada sarbatorilor este uneori dificila din punctul de vedere al alegerii cadourilor. In fiecare an este bine sa ii surprinzi pe cei dragi cu un cadou deosebit, care sa ii bucure si pe care sa nu il anticipeze. Iata cateva oferte care sa te ajute in alegerea celor mai inspirate cadouri pentru Craciunul anului 2019:

1. Dispozitiv pentru gofre

Cine nu iubeste gofrele? Sunt dulciuri care se mananca simple sau in combinatie cu diverse topping-uri, care aduc savoare si placere. Un astfel de dispozitiv de facut gofre, simplu de folosit si care nu ocupa mult spatiu, este de folos in orice bucatarie. Forma de gofre poate sa fie data cadou unei prietene, parintilor sau sotiei, pentru a va bucura in fiecare dimineata un mic dejun delicios. 

2. Cuburi din bazalt pentru Whisky

De multe ori a face cadouri barbatilor este cel mai dificil. Aceasta varianta a setului de sase cuburi din bazalt pentru Whisky, este o alegere la indemana si care va bucura orice fin cunoscator al bauturilor deosebite. Cuburile din bazalt se pun la frigider si apoi in paharul cu Whisky, racind bautura fara a o dilua sau a avea impact negativ asupra gustului sau.

3. Portofelul de carduri

Aceasta varianta de cadou va bucura orice persoana, indiferent de varsta sau sex, pentru ca traim intr-o societate in care cardurile sunt prezente in fiecare zi. Carcasa portofelului de carduri este din aliaj de aluminiu si este rezistenta atat la socuri, cat si la lichide. Cardurile sunt puse in interior sub forma de evantai si sunt extrem de usor de accesat. Venind intr-o multitudine de culori, portofelul de carduri este util si frumos.

4. Tableta grafica pentru copii

Copiii sunt primii pe lista de Craciun. Ei trebuie sa primeasca de fiecare data ceva folositor si care sa ii incante. Pentru cei pasionati de desen, schite sau notite, exista posibilitatea de a cumpara o tableta grafica frumoasa, care include atat pix, cat si buton de stergere. Copiii vor fi incantati cu siguranta si se vor juca intr-un mod creativ oricand pe noua tableta.

5. Set cadou cu difuzor ceramic si rezerva

Aromoterapia este o modalitate de relaxare si de inducere de buna dispozitie. Rezerva cu ulei este de 90 de ml si are ulei de rozmarin, cu proprietati bune pentru casa ta. Acest cadou reprezinta o bucurie pentru orice locuinta si pentru toate tipurile de categorii de oameni. Poti sa daruiesti acest set cu difuzor ceramic si rezerva de ulei rudelor apropiate, colegilor de serviciu, colaboratorilor sau prietenilor de suflet. Oricine va avea placerea de a-l folosi in casa. Aspectul este nobil, fiind impachetat intr-o cutie frumoasa,capturista cu matase alba, care pune in valoare interiorul. De asemenea, difuzorul este in forma de floare alba.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea