Social

# coronavirus cumparaturi #cos cumparaturi

Cosurile de cumparaturi, interzise in Arges in toate supermarketurile

Cosurile pentru cumparaturi au fost interzise in judetul Arges in toate supermarketurile. Prefectul Emanuel Soare a anuntat ca a luat aceasta masura pentru prevenirea raspandirii coronavirusului. 

“Se apropie sărbătorile și anticipăm o aglomerare foarte mare în supermarketuri. Împreună cu reprezentanții lor am agreat să luăm o serie de măsuri simple, dar serioase, pe care dumnealor le vor pune în practică imediat. Vom elimina coșurile de mână, de exemplu, se va respecta suprafața de 8mp pentru fiecare persoană și, în situațiile în care tot se aglomerează, se va limita accesul în magazin", a declarat prefectul într-o postare pe Facebook.

"Cred că au înțeles cu toții că trebuie să anticipăm ce se va întâmpla de sărbători și să limităm răspândirea virusului cu orice preț. Altfel, dacă aceste măsuri nu vor fi puse în practică, avem în vedere să luăm o decizie oficială a CJSU prin care să limităm numărul de persoane care intră în supermarket. Dar cred că toată lumea a înțeles că numai împreună putem să stăpânim pandemia.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea