Social

#cosuri-cadou #cosuri

Cosuri cadou, o noua moda?

Oferirea unui dar celor apropiati este un obicei adanc impamantenit la noi, la romani. De sarbatori, de zile de nastere si onomastici, cu ocazia unor evenimente precum nunta, botez, chiar si mutarea in casa noua, cu totii ne simtim cumva datori sa oferim o mica atentie celor pe care ii stimam si ii apreciem. Acest gest devine insa, dincolo de aspectul sau minunat si de insemnatatea lui intrinseca, si o povara uneori, caci intram deseori in criza de timp sau, si mai rau, in lipsa de inspiratie.

Acesta este unul dintre motivele pentru care acele cosuri cadou si-au facut loc pe piata de profil de la noi si au capatat o importanta tot mai mare.

Putand fi oferite cu orice prilej si de oricine, aceste pachete contin produse dintre cele mai variate, de la bauturi fine la dulciuri, preparate culinare de lux sau cafea.

Sunt asadar aceste cosuri cadou o noua moda? Raspunsul este unul singur: da.

Cosurile reprezinta o alternativa foarte buna, rapida si sigura de a oferi un dar unui om fara teama ca vei da gres. Exista in online mai multe magazine specializate in pregatirea si vanzarea de astfel de cosuri, asa cum puteti descoperi AICI. Oferta este foarte variata, pachetele fiind concepute astfel incat sa se potriveasca foarte bine unui anumite ocazii – precum cosuri cadou de Craciun, cosuri cadou de Paste – sau pentru un anumit tip de relatie.

Cosurile cadou sunt foarte utilizate in mediul business. Astfel in relatiile de tip corporate aceste cosuri cadou sunt utilizate in general cu ocazia sarabatorilor majore din timpul anului, dar si pentru a marca un eveniment important din cadrul companiei, precum Ziua Portilor Deschise, Aniversarea unui numar de ani pe piata, lansarea unui produs nou sau deschiderea unei noi filiale.

Cosurile pot fi oferite atat angajatilor proprii cat si colaboratorilor, furnizorilor sau clientilor. De la cele mai simple si pana la cele mai mari si mai complexe, cu produse de lux si preturi ceva mai mari, un astfel de pachet poate fi insotit de un bilet cu un mesaj din partea firmei sau a conducerii, in care se transmit urari sau multumiri, dupa caz.

Un astfel de cos cadou poate fi trimis la fel de bine de catre oricine catre un apropiat, fiind foarte potrivit in relatiile de munca, spre exemplu, sau in contextul in care persoana ce urmeaza a primi darul se afla in alt oras si este mai greu sa ii oferim o atentie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea