Social

#politica #camera deputatilor #costica canacheu #deputat pdl

Costica Canacheu, revocat de la sefia Comisiei de aparare a Camerei Deputatilor

Deputatul PDL Costica Canacheu a fost revocat din functia de presedinte al Comisiei de aparare a Camerei Deputatilor, la solicitarea USL.

Argumentul invocat a fost acela ca deputatul si-a incalcat atributiile atunci cand a solicitat institutiilor informatii referitoare la cetatenii cu drept de vot la referendum.

"Propunerea de revocare, facuta in baza art. 45 din Regulament, are drept motivatie comportamentul abuziv manfestat de presedintele comisiei, domnul Costica Canacheu, care in numele acesteia a inaintat in data de 3.08.2012, cu antetul comisiei, folosindu-se de calitatea de presedinte, doua adrese catre Directia generala de pasapoarte si Directia pentru evidenta persoanelor si administrarea bazelor de date, solicitand diverse informatii privind numarul cetatenilor cu drept de vot la referendumul din 29.07.2012, date care ulterior au fost folosite tendentios din punct de vedere politic in dezbaterile televizate de catre reprezentanti ai PDL", au declarat vicepresedintii Comisiei, deputatii George Scutaru (PNL) si Eugen Bejinariu (PSD).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea