Social

Cosmina Pasarin, pusa pe liber de Pro TV

Problemele au aparut in urma unor fotografii cu cantec publicate in revista Ciao!

Dupa o perioada destul de lunga in care a pendulat neconvingator intre rubrica Meteo si stand-up -urile de la stiri, Cosmina Pasarin a fost pusa pe liber de Pro TV, televiziunea la care s-a lansat.

Din cauza imaginii deteriorate a Cosminei, bosii din Pache Protopopescu nu au mai fost interesati de serviciile vedetei, motiv pentru care acesteia nu i s-a propus o reinnoire a colaborarii. Devenita peste noapte libera de contract, Cosmina isi incearca acum norocul pe la televiziunile rivale, cea mai probabila destinatie fiind Antena 1.

Imagine sifonata

Cu toate ca divortul Cosminei Pasarin de televiziunea care a facut-o vedeta a fost unul amiabil, in care s-a invocat strict incetarea contractului, se pare ca imaginea brunetei din ultima vreme nu este deloc straina de aceasta ruptura. De exemplu, in ultimul numar al revistei Ciao! sunt prezentate mai multe cadre cu Cosmina Pasarin purtand o suzeta la gat. E posibil ca si conducerea Pro TV sa fi fost deranjata de aceasta ipostaza specifica tinerilor care consuma in acest mod diverse prafuri interzise.

Inca din 2005, in presa s-a tot scris despre escapadele nocturne ale vedetei, asezonate din belsug cu tequilla si bere. O impresie negativa a lasat in CV-ul Cosminei si scandalul amoros in care a fost implicata la inceputul acestui an, cand a devenit iubita lui Bogdan Stelea , nimeni altul decat fostul partener al colegei sale de trust, Lili Sandu. Toata incurcatura sentimentala produsa atunci si expusa cu generozitate in ziare nu a fost privita cu ochi buni de sefii vedetei. Surse neoficiale din anturajul Cosminei sustin ca declinul acesteia a inceput anul trecut, dupa ce relatia ei cu George Vintila s-a incheiat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea