Social

Cosmina Pasarin il "vineaza" pe George Vintila

Cosmina Pasarin il regreta, inca, pe fostul ei iubit, George Vintila . Dupa ce s-a despartit de acesta, fata de la "Vara ispitelor" a ajuns la concluzia ca ii era mai bine linga el. Cei doi au stat impreuna doi ani si s-au despartit in urma cu citeva luni, motivul principal fiind gelozia lui George. O perioada, Cosmina a avut o idila cu Bogdan Stelea , apoi a cochetat cu Keo, dar n-au fost decit focuri de paie , stinse la fel de repede cum s-au aprins. In momentul de fata, Cosmina se da in stamba pe la toate discotecile si cluburile de fite din Bucuresti. La sfirsitul acestei saptamini a dansat mai mult decit provocator, la bara, intr-un club luxos din Piata Amzei . A baut peste masura, dupa care a plecat val-virtej, sa-l urmareasca pe fostul ei iubit, George, pentru ca auzise, de la niste prieteni, ca este intr-un alt club.
Ajungind aici, a avut surpriza sa il vada pe acesta, la o masa, in compania unei blondine. In momentul acela, a iesit furtunos pe usa si s-a dus, impreuna cu o prietena, sa-si inece amarul intr-un nou val de alcool.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea