Social

# cod galben ninsori #ninsori #vremea

Cosmarul alb se apropie. Cod galben de ninsori in aproape toata tara!

Iarna incepe sa isi intre in drepturi din aceasta seara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, doua coduri galbene de precipitatii mixte, polei, intensificari ale vantului si ninsori. 

Zece judete din sud-vestul tarii vor fi puse de duminica seara sub Cod galben de precipitatii mixte si polei, iar de luni dupa-amiaza pana marti seara, avertizarea se va extinde pentru Bucuresti si alte 17 judete, unde va ninge si se va depune un strat de zapada de 10-15 centimetri.

In noaptea de duminica spre luni si in prima parte a zilei de luni vor fi precipitatii mixte in Oltenia si Muntenia, Muntii Banatului si zona Carpatilor Meridionali, iar in sudul Banatului vor predomina ploile.

Incepand de luni, ora 14.00, si pana marti, la ora 22.00, avertizarea cod galben se va extinde si va cuprinde atat cele zece judete, cat si Bucurestiul si alte 17 judete, respectiv Ilfov, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Vrancea, Bacau, Neamt, Harghita, Covasna, Brasov, Mures, Sibiu, Alba, Hunedoara si Cluj, in aceste zone fiind anuntate ninsori si intensificari ale vantului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea